Het is snel gegaan vanaf mijn laatste cursus tot  begin April, de maand dat ik 49 hoop te worden.

Wat een verhalen, meningen goede bedoelingen en financiële belangen.

Wat is puur en oprecht, wat is nog echte informatie, wie schrijft iets uit eigen belang en wie niet, wie heeft het goed met ons voor en wie heeft  een dubbele agenda.

Als je uitspraken doet word het door vele goed begrepen, maar de een leest het net iets anders en je woorden worden verdraaid.

 Duizelt het jou soms ook sinds het allemaal begonnen is tja……………

Gisteren zat het me even een beetje dwars, het werd me ineens duidelijk, voor iedereen kun je het niet goed doen.

Ik kan in mijn eentje niet de wereld redden maar ik ben er wel voor de mensen die het wel waarderen. Voor diegene  die mijn berichten niet fijn en ondersteunend vinden heb ik een ding te zeggen, volg me dan niet meer, haha.

Zo simpel want er zijn veel mensen die ik wel ondersteuning kan geven, daar ben ik voor.

Een coach in goede en slechte tijden.

Ik lig eruit met cursus geven, voor ieder die wil en lid zijn op dit moment  ondersteun ik waar ik maar kan.

Er is een power groep app die ik niet beheer maar wel heel spontaan is opgezet al ver voor deze crisis. Deze app stimuleert en motiveert, ik ben super trots op wat ik allemaal voorbij zie komen, dat is nog eens doorzetten.

Natuurlijk is nu afvallen niet het issue, jezelf gezond houden en blijven en niet na dit alles heel veel kilo’s zwaarder, omdat het best pittig is wat we allemaal voor onze kiezen krijgen.

De een wat meer dan de ander maar iedereen krijgt zijn portie leed.

Vooral met de mensen die afscheid moesten nemen in deze moeilijke tijd, van bijv. familieleden en vrienden, daar gaat mijn medeleven extra naar uit, ook  familie die niet bezocht mogen worden, bijv. in ziekenhuizen, is dramatisch.

Samen met mijn gezin doe ik er alles aan om het gewone leven zo goed en kwaad mogelijk door te pakken, als alles weer een beetje leefbaarder gaat worden gaan we alles extra waarderen, eens kijken wat nu echt belangrijk is in dit leven

 Wat op het moment mogelijk en haalbaar  is het enige goede, je mag me zeker vragen stellen, ik beantwoord ze net als altijd, wil je ondersteuning krijg je die.

Laat me het weten en we zoeken een passende oplossing.

Ik ben er voor jullie in goede en slechte tijden, hopelijk allemaal snel weer tot ziens.

Liefs Annuska