Ervaringen

Deze verhalen komen rechtstreeks van mijn klanten en zijn oprechte ervaringen.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 60 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ik ben letterlijk Liever Lichter gaan Leven

Rated 5,0 out of 5
17 januari 2024

In 2022 ben ik begonnen met een coaching traject bij Annuska omdat ik moeite had met aankomen in gewicht en tegen mezelf aanliep. Ik heb toen de stap genomen voor echte verandering door Annuska om hulp te vragen. Maar al snel kwamen we erachter dat er veel meer aan de hand was en dat aankomen niet de kern was van het probleem, dat het slechts een onderdeel was van een groter stuk. Ik ben toen met Annuska gaan praten over allerlei dingen die ik heb meegemaakt en meteen voelde ik me vertrouwd en veilig, iets wat ik erg gemist heb in mijn verleden. We hebben toen het stukje eten achterwegen gelaten en zijn meteen begonnen om dieper op de dingen in te gaan. Door vele gesprekken en Reiki behandelingen gaat het nu erg goed met mij. Sterker nog, Ik voel me zelfverzekerder dan ooit tevoren. Ik ben mezelf gaan zien en de dingen te gaan accepteren zoals ze zijn en dat komt omdat Annuska mij altijd meegeeft dat wat ik voel goed is en dat ik daar niet aan mag twijfelen. Bovenop het feit dat ze naar je luistert en een vrouw is met een enorm groot hart die mensen wil helpen en daar ook de tijd voor neemt, staat ze ook altijd voor je klaar. Ik kan contact met haar opnemen op elk moment van de dag en krijg dan vervolgens ook meteen antwoord terug. Annuska heeft echt tijd voor je en dat bewijst ze ook. Dit is iets dat uniek is aan Annuska’s coaching en wat haar eigenlijk heel bijzonder maakt.

we zijn inmiddels in 2024 en ik ben nog steeds bezig bij Annuska, ik kan je vertellen dat de stappen die ik heb gemaakt gigantisch zijn. IK had altijd moeite om tot actie te komen en dingen te doen door de vele angsten die ik had. Maar sinds dat ik bij Annuska ben begonnen ben ik al een jaar bezig met sporten bij Fit Functional, het bedrijf van haar zoon Chris. Wat me overigens erg goed doet omdat we altijd buiten sporten. Ik ben aan het aankomen in gewicht, meer gaan eten en het allerbelangrijkste, van mezelf gaan houden. Iets wat ik nooit had geleerd of wist hoe ik moest doen. Dankzij Annuska weet ik nu hoe ik de dingen moet aanpakken, altijd naar mijn gevoel moet luisteren en dat het allemaal goed komt.

Ik ben Liever Lichter gaan Leven. Dankjewel Annuska.

Dani

Reiki

Rated 5,0 out of 5
9 december 2023

Annuska stelt je erg op je gemak, en de reiki is heerlijk ontspannend en heeft een heel fijn rustgevend gevoel

Echt een aanrader

Marina

Inspirerend

Rated 5,0 out of 5
9 april 2023

Ik ken Annuska inmiddels al heel wat jaartjes. Zij heeft in het begin gestaan van mijn afvalproces van 40 kilo, door mij te laten zien dat ik in mezelf mocht gaan geloven, dat ik het waard ben. Ik heb de eer om met mijn verhaal in het boek van Annuska te mogen staan. Inmiddels sluit ik mij elke maand aan op de mindset woensdagen. Annuska vertelt daar altijd vol enthousiasme en haalt dan verschillende onderwerpen aan die we die avond behandelen. Een inspirerende avond met gelijkgestemden, ik ga altijd met een bak vol nieuwe inzichten weer naar huis. Annuska is altijd erg betrokken!!

Heidi

Laagdrempelig, delen van ervaringen en inzichten met gelijkgestemden onder en met begeleiding van het enthousiasme van Annuska

Rated 5,0 out of 5
26 maart 2023

Na het afronden van de super interessante cursus van het vorig seizoen, heb ik me snel weer ingeschreven bij de vervolg mindfulness cursus bij Annuska. Ik heb veel geleerd, spiegels voorgehouden gekregen en inzichten opgedaan van iedere avond nieuwe onderwerpen eo thema’s waarin ik me helemaal in herkende. Dit met een gezellig klein clubje gelijkgestemden, samen te doen en delen voelden veilig en vertrouwd en als thuiskomen.

Marielle

Fantasische begeleiding!

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2023

De lichter leven dag, mindfulness cursus en coaching gehad bij Annuska. Veel adviezen gekregen waar ik dagelijks baat bij heb. Annuska voelt feilloos aan waar het probleem zit en door haar juiste vragen kom je tot andere inzichten. Ook haar praktische en overzichtelijke aanpak (stap voor stap verder komen) geven rust en vertrouwen. Kortom: Dankzij Annuska ben ik al heel ver gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

J.

3 maanden coach traject

Rated 5,0 out of 5
11 februari 2023

Zijn wie je bent, je bent goed en mooi. Mooie inzichten die heel goed verwoord en uitgelegd worden, helemaal passend bij wat op dat moment voor jou goed is. Dat voelt Annuska iedere keer weer heel goed aan. Mooie en helpende methodes waardoor je zelf de juiste dingen gaat inzien.

Een hele mooie weg van ontwikkeling om bij Annuska te mogen starten!!

Mieke

Mieke

Reiki Behandeling

Rated 5,0 out of 5
13 september 2022

Bij mijn eerste Reiki Behandeling stelde Annuska mij op mijn gemak en het geeft ontspanning en een goed gevoel.

Het is een mooie en sfeer volle ruimte, ik kan het iedereen aanraden.

Daan

Fantastische coach!

Rated 5,0 out of 5
14 juni 2022

Zo blij dat Annuska op mijn pad is gekomen. Zij heeft me precies de goede dingen laten inzien waar ik zelf niet aan had gedacht. Daarbij is Annuska enorm betrokken en zij toont zoveel empathie dat ik me snel begrepen voel. Wat ik vooral heb geleerd , is wie ik ben en waar ik voor sta. Annuska, bedankt!

Daphne van Es

5 sterren is te weinig

Rated 5,0 out of 5
10 juni 2022

Mocht je nog twijfels hebben over Annuska als persoon ,over de coaching, over het boek,liever lichter leven dagprogramma,de positieve mindset van energielek na oplaadpunt of de ontspanningsbehandeling,stop met twijfelen en ga het gewoon doen! Ik heb zelf even getwijfeld gezien de kosten maar het is het geld dubbel en dwars waard. Annuska is een coach inspirator en spreker maar zoals al haar produkten in de breedste vorm heerlijk om na deze vrouw te luisteren die geen mening of oordeel heeft maar een rugzak aan levenservaring en nog steeds bij leert,en dit graag deelt.dan loop ik eigenlijk al een beetje door na de coaching jij bepaalt en Annuska vult aan ,dat wat jij nodig hebt.het boek leest heerlijk weg vol met eerlijke verhalen zoals je ze zelf mee kunt maken. Het dag programma ook hier vollop bevestiging,hoe fijn het is om met een groep vreemde aan het begin van de dag en als gelijkgestemde de dag af te sluiten die overigens voorbij vliegt.de positieve miniset de naam zegt het al je krijgt er energie van en gaat met een bruisend goed gevoel na huis.als laatste in de rij de behandeling ,hoe fijn die is zou je zelf moeten ervaren,hij is ontspannend maar tevens krijg je er ook energie van,ook de ruimte waar de behandeling plaats vind straalt rust en liefde uit. Annuska dank je wel voor al het moois wat je op mijn pad hebt gebracht en ik ben er van overtuigd dat dit na vandaag nog langer doorloopt die energie is verslavend. Kom graag een keer na je lezing want daar wil ik ook nog graag een review over maken.namaste

Monique

Zo blij dat ik de stap heb gezet

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2022

Ik volgde Annuska al op fb en hoorde zo over haar boek. Na het lezen daarvan toch de stap gezet om naar een lezing te gaan. De sfeer was prima en ik had ook meteen een klik met Annuska. Nu een half jaar verder heb ik al meerdere trajecten doorlopen met Annuska. En stuk voor stuk kan ik ze eenieder aanbevelen. Ik sta nu zoveel positiever, energieker en lichter in het leven. En dat allemaal door alle handvatten en inzichten die ik heb gekregen en waar ik mee aan de slag ben gegaan. Haar manier van coachen is heel prettig omdat ze echt luistert en kijkt naar wat voor jou op dat moment helpend is. Normaal loop jij met een coach mee, maar Annuska loopt met jou mee. Dank je wel hiervoor lieve Annuska.

Yvonne