Ervaringen

Deze verhalen komen rechtstreeks van mijn klanten en zijn oprechte ervaringen.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 53 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fantastische coach!

Rated 5 out of 5
14 juni 2022

Zo blij dat Annuska op mijn pad is gekomen. Zij heeft me precies de goede dingen laten inzien waar ik zelf niet aan had gedacht. Daarbij is Annuska enorm betrokken en zij toont zoveel empathie dat ik me snel begrepen voel. Wat ik vooral heb geleerd , is wie ik ben en waar ik voor sta. Annuska, bedankt!

Daphne van Es

5 sterren is te weinig

Rated 5 out of 5
10 juni 2022

Mocht je nog twijfels hebben over Annuska als persoon ,over de coaching, over het boek,liever lichter leven dagprogramma,de positieve mindset van energielek na oplaadpunt of de ontspanningsbehandeling,stop met twijfelen en ga het gewoon doen! Ik heb zelf even getwijfeld gezien de kosten maar het is het geld dubbel en dwars waard. Annuska is een coach inspirator en spreker maar zoals al haar produkten in de breedste vorm heerlijk om na deze vrouw te luisteren die geen mening of oordeel heeft maar een rugzak aan levenservaring en nog steeds bij leert,en dit graag deelt.dan loop ik eigenlijk al een beetje door na de coaching jij bepaalt en Annuska vult aan ,dat wat jij nodig hebt.het boek leest heerlijk weg vol met eerlijke verhalen zoals je ze zelf mee kunt maken. Het dag programma ook hier vollop bevestiging,hoe fijn het is om met een groep vreemde aan het begin van de dag en als gelijkgestemde de dag af te sluiten die overigens voorbij vliegt.de positieve miniset de naam zegt het al je krijgt er energie van en gaat met een bruisend goed gevoel na huis.als laatste in de rij de behandeling ,hoe fijn die is zou je zelf moeten ervaren,hij is ontspannend maar tevens krijg je er ook energie van,ook de ruimte waar de behandeling plaats vind straalt rust en liefde uit. Annuska dank je wel voor al het moois wat je op mijn pad hebt gebracht en ik ben er van overtuigd dat dit na vandaag nog langer doorloopt die energie is verslavend. Kom graag een keer na je lezing want daar wil ik ook nog graag een review over maken.namaste

Monique

Zo blij dat ik de stap heb gezet

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Ik volgde Annuska al op fb en hoorde zo over haar boek. Na het lezen daarvan toch de stap gezet om naar een lezing te gaan. De sfeer was prima en ik had ook meteen een klik met Annuska. Nu een half jaar verder heb ik al meerdere trajecten doorlopen met Annuska. En stuk voor stuk kan ik ze eenieder aanbevelen. Ik sta nu zoveel positiever, energieker en lichter in het leven. En dat allemaal door alle handvatten en inzichten die ik heb gekregen en waar ik mee aan de slag ben gegaan. Haar manier van coachen is heel prettig omdat ze echt luistert en kijkt naar wat voor jou op dat moment helpend is. Normaal loop jij met een coach mee, maar Annuska loopt met jou mee. Dank je wel hiervoor lieve Annuska.

Yvonne

een 10 met een griffel

Rated 5 out of 5
6 mei 2022

het was een heerlijke dag , goed verzorgd , en we zijn aan het denken gezet mindfulness heeft me geraakt,
Dank je wel Annuska voor deze geweldige dag ,top

alice van bergen

Inspirerend

Rated 5 out of 5
6 mei 2022

Weer een hele inspirerende dag gehad van Annuska
Veel besproken en handvaten gekregen waar ik weer verder mee kan
Annuska, dank je wel

M

Dag cursus liever lichter leven

Rated 5 out of 5
8 februari 2022

Na alle drukte heb ik mezelf een cadeautje gegeven een dagje liever lichter leven. Mijn voedingspatroon was niet meer zo heel geweldig en er waren weer een aantal kilo’s aangekomen. Ik zat er even doorheen.
Door deze dag heb ik weer een goed inzicht gekregen. Ik kan deze dag iedereen aanbevelen. Een dagje voor jezelf. Ik ging moe maar zeer positief naar huis.
Voor mij was het een cadeautje met een grote strik. Dankjewel Annuska voor deze mooie dag.

Ingrid Jansen

Cadeau voor jezelf

Rated 5 out of 5
8 januari 2022

Mooie dag vol inzichten en tips smaakt naar meer.

monique

Het dagprogramma was top

Rated 5 out of 5
8 januari 2022

Vandaag het dagprogramma gevolgd bij Annuska. Was perfect georganiseerd. Goede locatie, makkelijkte vinden, leerzame materialen (zoals werkboekje)toegevoegd maar het was vooral weer thuiskomen bij Annuska. Ben weer helemaal positief geïnspireerd en ben er super blij van geworden. Ik vind Annuska dan ook een geboren coach. Dankjewel en ik blijf je volgen

Mariëlle

Zo’n lief fijn mens….

Rated 5 out of 5
31 december 2021

Zo blij dat Annuska op mijn pad is gekomen..een bijna naamgenoot 😉 Ze heeft me al veel geleerd en vooral zelf aan het denken gezet op een fijne manier!
Ze weet maar haar woorden en humor je op je eigen pad te krijgen..dankjewel lieve Annuska

Annouska

Een ervaring die ik veel eerder had moeten doen..

Rated 5 out of 5
17 december 2021

3 maanden coaching gedaan.. Heeft mij veel gebracht. Vele handvaten gekregen om op een positieve manier verder te kunnen gaan in mijn leven.. Echt een aanrader. annuska super dank voor jou fantastische inzet..

❤️🙏🏻❤️