Mijn eerste echte interview voor Telegraaf/Vrouw.

door | 14 feb 2020

Dit had ik een paar dagen geleden niet durven dromen. Wat er vandaag allemaal gebeurt, na het plaatsen van een ogenschijnlijk oefenstuk van een stagiaire van de Telegraaf / Vrouw.

Daniela van der Lubbe stuurt mij een mail, dat ze er op attent is gemaakt door haar hoofredacteur die gegrepen was door mijn verhaal, de vraag van haar was,  mag ik een telefonisch interview afnemen, ik bel u morgen met uw goed vinden.

Jazeker vind ik dat goed, we spreken af dat ze me de vragen toestuurt zodat ik me kan voorbereiden en morgen om 15.00 uur bel ik u, zo deze afspraak staat!

In mijn hoofd zou ze me woensdag bellen maar om klokslag 15.00 op dinsdag word ik gebeld en met een vriendelijke stem word ik begroet. Heb je nog aan mij gedacht? Ik denk ojee, ik dacht, morgen maar gelukkig kan ik snel schakelen en zeg; nu heb ik niet jou vragen kunnen doorlezen, maar dacht ook meteen: Maak niks uit ,ik ga er meteen voor zitten ,want wat recht uit het hart komt daar kun je altijd snel op antwoorden, zo was het ook.

Een mooi oprecht gesprek/interview was het en hoor haar driftig mee tikken op haar laptop, bijzonder vind ik deze gave zo snel meetikken en er ook nog een mooi artikel van maken en dat is precies wat ze ervan heeft gemaakt.

Stagiaire, hoezo voor mij is dit een volwaardig artikel en de Telegraaf mag trots zijn op hun stagiaire en ik bedank Daniela en wens haar veel schrijf plezier voor in de toekomst.

Hieronder het bewuste artikel wat ervoor zorgt dat ik in Google “Annuska” bovenaan de zoeklijst kom is onbetaalbaar voor mij en mijn Dank is groot.

Wat dit met mij doet word er gevraagd?

Onbeschrijfelijk trots, een bevestiging dat er veel vraag is naar het eerlijke pure verhaal naar de eeuwige strijd die afvallen heet, dat is wat je krijgt op Annuska.nu.

Laat een reactie achter wat deze website bij jou losmaakt?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.